top of page
ride-on-parketweb-scaled.jpg

Brede stroken parketvloer verwijderen?

Een parketvloer verwijderen is een heel gedoe. Niet alleen het verwijderen zelf, maar ook het afvoeren van de stroken en het egaliseren van de ondervloer. En met brede stroken parket is het nog lastiger. De brede stroken zijn groot, lomp en erg zwaar. Met bloed, zweet en tranen als gevolg. Gelukkig is er een oplossing. Parketverwijderen.nl verwijdert uw oude parketvloer in een dag en voert al het afval af. De vloer is direct klaar voor de nieuwe vloer, of voor het aanleggen van vloerverwarming.

 

Wat maakt onze service zo speciaal?

 

  • In één dag klaar

  • Voor alle soorten parket

  • Inclusief schuren van de ondervloer

  • Lijmvrije oplevering

  • Door heel Nederland

  • Optioneel: egaliseren.

Hoe verwijder je een parketvloer met brede stroken?

Parket verwijderen vraagt om een gedegen aanpak. Zo pakken wij het aan:

Hoe is de parketvloer gelegd?

De eerste stap is om helder te krijgen hoe de vloer is gelegd. Is het parket in visgraatmotief gelegd, verlijmd, of bevestigd met schroeven of spijkers? Zit er nog een houten ondervloer onder?

Inzagen

Vervolgens zagen we de parketvloer in. Zo creëren we een opening zodat we de eerste plank kunnen verwijderen. Vervolgens gaan we aan de slag met onze zitstripper. 

Diamantschuren en egaliseren

Wanneer de brede stroken los zijn, maken we de vloer helemaal leeg. Eventuele lijmresten of kleine oneffenheden verhelpen we met onze diamantschuurmachine. Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. Onze aanpak maakt uw vloer direct klaar voor het infrezen van de vloerverwarming. 

 

Uiteraard werken we grotere oneffenheden ook graag voor u weg. We gebruiken hiervoor een professionele mortel van Uzin. Deze sneldrogende mortel is na een uur volledig uitgehard. Wel zo prettig als u onder tijdsdruk staat. 

Zitstripper

De zitstripper is een zware machine met een naar voren gerichte beitel. Dankzij de zitstripper verwijderen we de parketvloer gemakkelijk. Ook wanneer het om brede stroken gaat. Geen enkele vloer is een partij voor onze zitstripper. 

 

Het komt bij andere verwijderaars regelmatig voor dat de ondervloer beschadigd raakt. Bijvoorbeeld door het zware gereedschap dat men gebruikt. Bij ons is dat niet het geval. We maken gebruik van een naar voren gerichte beitel. We hakken dus niet in op de vloer. Daardoor blijft de ondervloer in goede staat. 

Zelf parket met brede stroken verwijderen?

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met het verwijderen van uw oude parket. Maar dat kost een hoop tijd en energie. En een ongelukje zit in een klein hoekje. Een flinke splinter in uw hand, uw vel tussen twee stroken of een valpartij liggen op de loer. 

 

Daarnaast zijn de brede stroken parket behoorlijk onhandig. Eenmaal klaar met het verwijderen, zit u met een berg afval. Waarschijnlijk moet u een aanhanger regelen, hulp zoeken voor het sjouwen, en een rit naar de stort. U bent zo een paar dagen verder voordat de oude vloer echt weg is. En dan is het nog maar de vraag hoe de ondervloer erbij ligt. 

 

Kortom: bespaar uzelf een hoop tijd, moeite en pijnlijke momenten en laat uw oude parketvloer verwijderen door de specialisten van Parketverwijderen.nl. Na één dag is al het werk gedaan. Zonder een druppel zweet. 

Parketverwijderen.jpg
parket-2-man-ride-on-1-scaled.jpg

Werkgebied

Parketverwijderen.nl werkt door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht, en van Den Haag tot Enschede. Waar u ook woont, wij komen uw oude (brede) parket verwijderen.

Wat kost brede stroken  parket laten verwijden?

Waarom zou u uzelf vermoeien met het verwijderen van uw parketvloer als u het aan de professionals kunt overlaten? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Parketverwijderen.nl en laat ons uw parketvloer verwijderen.

Onze hulp is beschikbaar in de provincie: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant, Utrecht, Flevoland en Limburg

Parket-verwijderen.jpeg
bottom of page