top of page
325942620_730786184996224_1585660677396134678_n.jpg

Mozaiek  parketvloer

Mozaïek parket is parket dat in blokken wordt gelegd. Hierdoor krijgt het een mozaïek patroon. Mozaïek parket is een goed en betaalbaar alternatief voor vloeren in grote openbare ruimten en bedrijven.

 

Het heeft karakter en creëert een unieke uitstraling in iedere ruimte. Mozaïek parket valt in vele verschillende patronen te leggen.

Mozaïek parket wordt meestal in blokpatroon gelegd. De blokken liggen om en om waardoor er een blokpatroon wordt gevormd. Deze blokken worden volledig verlijmd op de ondervloer, in tegenstelling tot tapis en bourgogne parket. Dit komt omdat ieder strookje een kleine afmeting heeft en daardoor niet extra verlijmd hoeft te worden. Na het leggen wordt mozaïek parket geschuurd, gestopt en afgewerkt.

Mozaiek Parketvloer verwijderen?

Ons team van ervaren en gecertificeerde specialisten beschikt over de nodige kennis, tools en apparatuur om de verlijmde parket vloer veilig en efficiënt te verwijderen, zonder schade aan de ondervloer. Of het nu gaat om een kleine ruimte of een groot project, wij gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden.

 

Wij staan bekend om onze klantgerichte aanpak en zorgen voor een persoonlijke benadering van elke opdracht. Bovendien werken wij met de nieuwste technologieën en materialen om een uitstekende kwaliteit en service te garanderen. Bij ons kun je dan ook rekenen op een snelle en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden tegen een scherpe prijs.

 

Benieuwd naar wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan graag voor je klaar!"

Wat kost parket laten verwijden?

Waarom zou u uzelf vermoeien met het verwijderen van uw parketvloer als u het aan de professionals kunt overlaten? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Parketverwijderen.nl en laat ons uw parketvloer verwijderen.

Onze hulp is beschikbaar in de provincie: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant, Utrecht, Flevoland en Limburg

Parket-verwijderen.jpeg
bottom of page