top of page
5-scaled (1)-PhotoRoom_edited.jpg

Duo plank
parketvloer

Duoplank parket is een type parketvloer dat bestaat uit twee lagen: een onderlaag van multiplex en een toplaag van massief hout. De toplaag is doorgaans gemaakt van hardhout zoals eiken, noten of kersen.

 

Duoplank parket is een populaire keuze omdat het de uitstraling heeft van massief houten parketvloeren, maar dan met extra stabiliteit en duurzaamheid dankzij de onderlaag van multiplex.

De voordelen van duoplank parket zijn dat het minder gevoelig is voor krimpen en uitzetten dan massief houten parketvloeren, en dat het gemakkelijker te leggen is door de handige kliksystemen. Daarnaast is het vaak voordeliger dan massief houten parketvloeren, terwijl het nog steeds dezelfde esthetische kwaliteiten biedt.

Duo plank parketvloer verwijderen?

Professionele Verwijdering van oude verlijmde parketvloer

Wilt u uw oude verlijmde parketvloer verwijderen om plaats te maken voor een nieuwe vloer? Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van verlijmde parketvloeren in woningen en bedrijfspanden.

Onze Expertise en Technieken

Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies hoe we te werk moeten gaan. We hanteren geavanceerde technieken en gereedschappen om parketvloeren snel, efficiënt en zonder schade te verwijderen.

Gegarandeerde Kwaliteit

Onze aandacht voor detail en professionele aanpak garanderen dat uw vloer volledig wordt verwijderd, zonder lijmresten of beschadigingen aan de ondervloer. Na onze werkzaamheden kunt u direct starten met uw nieuwe vloerproject, met een nette en schone oplevering als uitgangspunt.

Voor Particulieren en Zakelijke Klanten

Of u nu een woning wilt renoveren of een commercieel pand wilt herinrichten, wij bieden betrouwbare en professionele diensten voor iedere situatie.

bottom of page