top of page
Parket-verwijderen-groningen.jpeg

Parketvloer verwijderen

Wanneer u een parketvloer door ons laat verwijderen, kiest u voor een zorgvuldige verwijdering en het slopen van uw oude vloer. Onze vloerenstripper is speciaal voor het verwijderen van alle houten vloeren. 

De juiste schakel tussen uw oude en nieuwe vloer!

Verwijderen-parket.jpg

Over Parketverwijderen.nl

Parketverwijderen.nl is onderdeel van Vloeren Service Wolter, een gespecialiseerd bedrijf in het verwijderen van verschillende soorten vloeren, waaronder parket. Ons team van professionals heeft ruime ervaring en expertise in het verwijderen van parketvloeren van alle soorten en maten.

Parket op spaanplaat op cementdekvloer

Een veelvoorkomende parketvloer is parket verlijmd op spaanplaat dat gelijmd wordt op de dekvloer. Het spaanplaat wordt verlijmd op de cementdekvloer. Daarna wordt deze genageld met stalen spijkers. Als het geheel vlak en strak ligt, worden de platen ingesmeerd met lijm. Daarna wordt er een dunne laag hout op geplaatst en vastgeniet. Als ondervloer wordt niet alleen spaanplaat gebruikt, maar ook OSB of multiplaat. Kort samengevat, alle vloeren die op deze manier zijn gelegd, zijn moeilijk verwijderbaar.

Parketvloer.jpg

Hoe verwijder je een parketvloer

Het is een zware opgave: parketvloer verwijderen. Iemand die dit al eens zelf geprobeerd heeft om zo’n vloer te verwijderen, kan dit bevestigen. Parket is er in diverse soorten en maten: in stroken, visgraat, panelen, tapis etcetera.

Parket-verwijderen.jpeg

Parket verwijderen om vloerverwarming te leggen

Wij werken voor diverse bedrijven die vloerverwarmingen aanbrengen. De reden is, nadat wij het parket hebben verwijderd, kunnen ze zonder de vloer te moeten herstellen, frezen. Dit scheelt veel geld en tijd. Meestal tijd waar geen rekening mee is gehouden.

Uw parket laten verwijderen?

Heeft u hulp nodig bij het verwijderen van uw parket? Neem vrijblijvend contact op via een van onderstaande methodes! 

Bereikbaar Ma - Vr,

09:00 - 17:00

Stuur ons gerust

een mailtje

Prijs indicatie afgestemd op uw situatie.

Parketvloer laten verwijderen door ons!

Wanneer u een parketvloer door ons laat verwijderen, kiest u voor een zorgvuldige verwijdering en het slopen van uw oude vloer. Onze vloerenstripper is speciaal voor het verwijderen van alle houten vloeren. Het parket én het spaanplaat worden in één keer gestript. Nadat we de vloer hebben verlost van het parket, schuren we de vloer stofarm met onze segment schuurmachine. De laatste restjes van de ondervloer en de lijm worden hierdoor professioneel verwijderd.

Parket-verwijderen-groningen.jpeg
bottom of page