top of page
ride-on-parketweb-scaled.jpg

Visgraat parketvloer verwijderen

Wilt u uw visgraat parketvloer verwijderen en plaatsmaken voor iets nieuws? Bij ParketVerwijderen.nl zijn we experts in het verwijderen van parketvloeren, inclusief die van visgraat. We begrijpen dat het verwijderen van een dergelijke vloer een zorgvuldige aanpak vereist om schade te voorkomen. Ontdek hier hoe wij u kunnen helpen om deze uitdagende taak tot een succes te maken.

Wat maakt onze service zo speciaal?

 

  • In één dag klaar

  • Voor alle soorten parket

  • Inclusief schuren van de ondervloer

  • Lijmvrije oplevering

  • Door heel Nederland

  • Optioneel: egaliseren.

Hoe verwijder je visgraat Parketvloer?

Parket verwijderen vraagt om een gedegen aanpak. Zo pakken wij het aan:

Inzagen

We zagen de parketvloer in. Zo creëren we een opening zodat we de eerste plank kunnen verwijderen. Vervolgens gaan we aan de slag met onze zitstripper. 

Zitstripper

De zitstripper is een zware machine met een naar voren gerichte beitel. Dankzij de zitstripper verwijderen we de parketvloer gemakkelijk. Ook wanneer het om visgraat parketvloer gaat. Geen enkele vloer is een partij voor onze zitstripper. 

 

Het komt bij andere verwijderaars regelmatig voor dat de ondervloer beschadigd raakt. Bijvoorbeeld door het zware gereedschap dat men gebruikt. Bij ons is dat niet het geval. We maken gebruik van een naar voren gerichte beitel. We hakken dus niet in op de vloer. Daardoor blijft de ondervloer in goede staat. 

Diamantschuren en egaliseren

Wanneer de visgraat parketvloer los is, maken we de vloer helemaal leeg. Eventuele lijmresten of kleine oneffenheden verhelpen we met onze diamantschuurmachine. Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. Onze aanpak maakt uw vloer direct klaar voor het infrezen van de vloerverwarming. 

 

Uiteraard werken we grotere oneffenheden ook graag voor u weg. We gebruiken hiervoor een professionele mortel van Uzin. Deze sneldrogende mortel is na een uur volledig uitgehard. Wel zo prettig als u onder tijdsdruk staat. 

Zelf visgraat Parketvloer verwijderen?

Hoewel sommigen overwegen om zelf een visgraat parketvloer te verwijderen, kan dit een lastige en tijdrovende klus zijn. Het vereist speciale vaardigheden en apparatuur om schade te voorkomen. Bij ParketVerwijderen.nl staan we klaar om u te helpen, met professionele expertise en hoogwaardige apparatuur om het proces soepel te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons het zware werk voor u doen.

4-scaled_edited.jpg
ride on oldemarkt 2 stuk.jpg

Werkgebied

Parketverwijderen.nl werkt door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht, en van Den Haag tot Enschede. Waar u ook woont, wij komen uw oude parket verwijderen.

Wat kost parket laten verwijden?

Waarom zou u uzelf vermoeien met het verwijderen van uw parketvloer als u het aan de professionals kunt overlaten? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Parketverwijderen.nl en laat ons uw parketvloer verwijderen.

Onze hulp is beschikbaar in de provincie: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland, Noord Brabant, Utrecht, Flevoland en Limburg

Parket-verwijderen.jpeg
bottom of page