top of page
  • Parketverwijderen.nl

Parket verwijderen ter voorbereiding van vloerverwarming.

Bijgewerkt op: 23 okt. 2023


Parket verwijderen


U heeft een mooie parketvloer maar heeft de keuze gemaakt om vloerverwarming te laten aanleggen. Dan is er maar een optie, dat is het parket verwijderen.


Hoe is de parketvloer gelegd.


Het is het belangrijk te kijken hoe de parketvloer is bevestigd, met deze informatie kunnen wij een goede indicatie van de verwachte kosten maken. Zwevende parketvloer, dit betekend dat de parketvloer niet verlijmd is aan de onder vloer. De vloer zelf kan aan de zijkanten wel verlijmd zijn. Parket direct verlijmd op een cementdekvloer, hier is de parketvloer direct verlijmd zonder ondervloer. Parket verlijmd op spaanplaat, in dit geval is het parket verlijmd op spaanplaat die vervolgens verlijmd is op de cementdekvloer. Hoe u parketvloer ook is bevestigd wij kunnen de vloer voor u verwijderen zodat u de volgende stappen kunt zetten om vloerverwarming te realiseren.


Parket verwijderen en opleveren voor vloerverwarming


Wij onderscheiden ons in het verwijderen van parket vloeren met als doel het behoud van de cementdekvloer. We zijn blij u te kunnen te vertellen dat dit in de meeste gevallen ook lukt mits de dekvloer “gezond” is. De keren dat het niet lukte was er een onderliggend probleem van de dekvloer die niet meer in goede staat bleek te zijn. Ons doel is het verwijderen van uw parketvloer en deze na het verwijderen te diamantschuren zodat deze vlak kan worden opgeleverd. Wij horen vaak dat de vloer geëgaliseerd moet worden omdat ervan uitgegaan wordt dat de vloer kapotgeslagen wordt door het parket verwijderen. Dat doen wij dus niet, wij verwijderen de parketvloer horizontaal en rijden met onze zitstripper de vloer eruit. Wel kan het zo zijn dat er her en der een beschadiging ontstaat, dit is echter minimaal en kunnen wij ter plaatste repareren. Geeft u aan bij u aanvraag dat het om een vloerverwarming oplevering gaat dan zullen we dit als stelpost meenemen in de offerte indien dit nodig mocht zijn.


Parket verwijderen in 1 werkdag


Wij gaan er vanuit uw vloer in 1 dag te verwijderen, zodat u de planning kort kunt houden. Heeft u nog geen vloerverwarming specialist? Wij kunnen u hierin ook adviseren dit heeft ook een voordeel dat we samen kunnen afstemmen. Eventuele bijzonderheden kunnen dan direct met elkaar doorgesproken worden. Wilt u weten welke specialisten bij u in de regio zijn? Geeft u dat aan bij uw aanvraag voor parket verwijderen.


Parket verwijderen ter voorbereiding van vloerverwarming

Wilt u een vrijblijvende offerte voor parket verwijderen ter voorbereiding van vloerverwarming? Aarzel niet, we proberen u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page