top of page
  • Parketverwijderen.nl

Parketvloer met waterschade verwijderen.

Bijgewerkt op: 23 okt. 2023

U heeft waterschade gehad en u wilt u parketvloer verwijderen. Een verlijmde parketvloer valt onder de *opstal* verzekering, u kunt het beste eerst met de verzekering contact opnemen om na te gaan welke kosten er onder de verzekering vallen.


*Waarom valt een parketvloer onder de opstalverzekering? Alles wat u niet mee kunt verhuizen en vastzit aan de woning en u kunt dit niet verwijderen zonder schade te maken valt doorgaans onder de opstalverzekering.


Het verwijderen van een verlijmde parketvloer is doorgaans niet anders als een parketvloer verwijderen zonder waterschade. Het gevolg van waterschade is dat de vloer moet drogen na het verwijderen van uw parketvloer. Dit kan natuurlijk gedroogd worden maar ook versneld worden met bouwdrogers speciaal voor dit soort situaties.

Dit betekent dat er niet direct gestart kan worden met het leggen van een nieuwe vloer.

Parketvloer verwijderen, houtenvloer verwijderen.


Wij kunnen uw parketvloer verwijderen, vraag u een vrijblijvende offerte aan zodat u weet waar u aan toe bent. De offerte kunt u doorsturen naar de verzekering ter goedkeuring. Na akkoord proberen we het verwijderen van uw waterschade parketvloer z.s.m. in te plannen.


Waarom verwijderen van een parketvloer met waterschade


Vervorming en kromtrekken: Houten vloeren, zoals parketvloeren, kunnen kromtrekken en vervormen als ze worden blootgesteld aan langdurige waterschade. Dit kan leiden tot ongelijke oppervlakken en structurele problemen.

Schimmelvorming: Als de waterschade niet snel en grondig wordt aangepakt, kan schimmelvorming optreden. Schimmel gedijt goed in vochtige omstandigheden en kan schadelijk zijn voor de gezondheid van bewoners.

Geurproblemen: Langdurige waterschade kan onaangename geuren veroorzaken als gevolg van schimmel- en bacteriegroei.


Het is belangrijk om waterschade adequaat aan te pakken om verdere schade te voorkomen. Dit kan inhouden dat je de beschadigde vloer moet verwijderen en vervangen. Het is ook van essentieel belang om de bron van het waterlek te identificeren en te repareren om herhaling te voorkomen. In sommige gevallen kan professionele hulp nodig zijn om de schade te herstellen en te zorgen voor een veilige en gezonde leefomgeving.


Parketvloer met waterschade verwijderen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij parket met waterschade verwijderen? Aarzel niet vraag uw vrijblijvende offerte aan.16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page