top of page
  • Parketverwijderen.nl

Wat kosten een parketvloer verwijderen?

Bijgewerkt op: 16 feb.


De kosten voor het verwijderen van een parketvloer kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de ruimte, het type parketvloer, de bereikbaarheid van de vloer. Denk hierbij aan begane grond of verdieping vloer. Hier zijn enkele kostenposten om rekening mee te houden:


1. **Arbeidskosten: ** Het voordeel van parketverwijderen.nl is dat wij niet op uur basis werken, wij verstrekken tarieven op basis van m². Zo bent u ervan gegarandeerd dat u nooit te veel betaald en vooraf bekend bent met de tarieven.


2. **Type parketvloer: ** De kosten kunnen variëren op basis van het type parketvloer. Bijvoorbeeld, het verwijderen van massief houten parket of zwevend parket is voordeliger dan parket verlijmd of gelijmd en gespijkerd op spaanplaat.


3. **Voorbereidende werkzaamheden: ** Soms zijn er extra voorbereidende werkzaamheden nodig, zoals het uitzagen van keukenpootjes, openhaard of bijvoorbeeld later gemonteerde vaste kasten.


4. **Afvoer van materialen: ** Het afvoeren van het verwijderde parket kan extra kosten met zich meebrengen, afhankelijk van de lokale afvalverwerkingstarieven. In de meeste gevallen is het voordeliger om zelf een container te regelen.


5. ** Voorrijkosten ** De voorrijkosten zijn bij ons een standaardbedrag wat wij hanteren voor heel Nederland. Doordat wij landelijk werken en vaste tarieven hanteren, maakt het voor u niet uit of u verder weg woont of juist dichtbij.


6. **Bijkomende kosten: ** Eventuele extra's, zoals het repareren van de ondervloer of het herstellen van beschadigingen aan de cementdekvloer, kunnen de kosten verhogen. Deze kosten worden u optioneel op de offerte vermeld, zo staat u later nooit voor onaangename verassingen.


Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, is het verstandig om het offerte formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hoe meer informatie u verstrekt des te beter kunnen wij u informeren.


Over het algemeen kun je echter verwachten dat de kosten voor het verwijderen van een parketvloer ergens tussen de €15 en €40 per vierkante meter liggen. Dit is slechts een ruwe schatting en de werkelijke kosten kunnen hoger of lager uitvallen, afhankelijk van de specifieke omstandigheden.


Wat kost een parketvloer verwijderen ?U heeft een mooie parketvloer maar heeft de keuze gemaakt om vloerverwarming te laten aanleggen. Dan is er maar een optie, dat is het parket verwijderen. Lees hier meerWat kost een parketvloer verwijderen ?

25 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page